Vil du være med?

 

Vi er et åbent netværk og vil gerne have flere medlemmer. Hvis du også har lyst til at gøre en forskel og har noget at bidrage med, så tag kontakt til os med en mail fra Kontakt-siden.

 

Så ser vi om der er basis for et samarbejde...

 

Det er gratis at være medlem.

 

Historien bag initiativet

Vi var tre personer, Annelise Bach Nielsen, Peder Wood-Pedersen og Troels Lyndelse, der i november 2006 fandt sammen i forbindelse med indvielsen af Naturpark Maribosøernes fugletårn ved Hejrede Sø og fugleskjulet ved Kidnakken. Skønt vi alle tre havde forskellig baggrund, fandt vi et fællesskab i det forhold, at vi alle var blevet projektmagere i kraft af vort engagement og måden at tænke nyt på. Gennem samarbejde og sparring opstod ny inspiration, og derfra ideen til at arbejde med innovation i netværk.

For os tre initiativtagere har vores samarbejde haft stor positiv betydning også på det personlige plan. For os alle tre er det væsentligste dog, at vores initiativ har udviklet sig, så Blue Sky Innovation er vokset og blevet en endnu større kilde til inspiration og synergieffekt, end vi havde håbet på, da vi fik ideen. Det er fantastisk, hvad mennesker kan inspirere hinanden til.